Can-Am

Outlander MAX 6x6 PRO 650 T3b vm.2019

17 290€

VALMISTETTU RASKAASEEN TYÖHÖN

Pohjolan olosuhteisiin suunniteltu uusi kaksipaikkainen Outlander 6x6 MAX PRO 650 asettaa uuden mittapuun kuusipyöräisille mönkijöille. 2-paikkainen T3b-luokan traktorimönkijä.

MOOTTORI 650

AINUTLAATUINEN KAKSITASOINEN TAVARATILA

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

VISCO-LOK QE - AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA ETUTASAUSPYÖRÄSTÖ

PAREMPI HALLITTAVUUS

Outlander 6x6 mahdollistaa Visco-Lok QE:n käytön sekä 4x6- että 6x6-toimintatilassa. Tästä on hyötyä, kun vaaditaan optimaalista vetopitoa ja kosketuspintaa maahan. Kun 6x6 on valittuna, älykäs järjestelmä siirtää luistavalta etupyörältä voimaa vastakkaiselle pyörälle, jolla on pitoa – ilman käyntinopeuden tai ajonopeuden rajoitinta. Progressiivinen, automaattisesti lukittuva etutasauspyörästö toimii ilman nappuloita tai vipuja. 4x6-tilassa kaikki neljä takapyörää vetävät.

ROTAX 650 V2 -MOOTTORI

LUOKKANSA JOHTAVA SUORITUSKYKY

Nestejäähdytteinen Rotax® 650 V2-moottori, jonka kummallakin sylinterillä on neljä venttiiliä ja yksi yläpuolinen nokka-akseli. Can-Am Rotax -moottorit tarjoavat verratonta tehoa ja suorituskykyä tinkimättä kuitenkaan luotettavuudesta tai taloudellisuudesta.

PORTAATON VAIHTEISTO (CVT) ERIKOISHITAALLA L-VAIHTEELLA

AINA OIKEALLA VAIHTEELLA

Outlander 6x6 -mallin portaattomassa CVT-vaihteistossa on hitaalla alueella erittäin tiheä välitys, joka mahdollistaa suuremman kuormituksen, ja liikkeelle lähtö on pehmeämpää. CVT:n ilmanoton toteutus mahdollistaa tehokkaamman jäähdytyksen hankalissa työoloissa.

KAKSITASOINEN TAVARASÄILIÖ JA MODULAARISET LISÄVARUSTEET

AINUTLAATUINEN JA MONIPUOLINEN

Ainutlaatuinen tavarasäiliö tarjoaa kaksitasoisen tilan, 318 kg kuljetuskapasiteettia ja kippitoiminnon. Se mukautuu tarpeisiisi: vakiosivupaneelit on helppo irrottaa muutamassa sekunnissa tasaista lavaa varten, ja lisävarusteilla voit luoda umpinaisen säilytystilan, asentaa puutavaravarustuksen, takalavan jatkeen jne.

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

VAATII VÄHEMMÄN OHJAUSVOIMAA

3-asentoisella dynaamisella ohjaustehostimella (DPS™) on kolme eri toimintatilaa (MIN, MED ja MAX), joista kuljettaja voi valita mieltymyksensä mukaan. Se on suunniteltu tehostamaan ohjausta vähemmän suurilla nopeuksilla ja enemmän pienillä nopeuksilla. Direct Link -tekniikka reagoi nopeasti ja ehkäisee ohjaukseen välittyviä iskuja.

Polttopuuhuoltoon

METSÄ VARUSTEPAKETTI

Metsä-varustepaketillamme mönkijä muuttuu työjuhdaksi, joka ei jätä pulaan. Tukkipankkojen avulla voit kuljettaa vaivatta lavan täydeltä puita ja ottaa vielä täyden tukkikärryn perään. Varustukseen kuuluu puutavaravarustus, LinQ etutelineen kaari, takavinssi ja muovinen pohjapanssari.

Pakkaseen ja tuiskuun

TALVI VARUSTEPAKETTI

Arktisten olosuhteiden ykkönen on Talvi-varustepakettimme, joka tarjoaa suojaa ja lisälämpöä äärimmäisiin säihin. Varustukseen sisältyy: laidat, perälauta, lavakate, Deluxe-kate, erityiskorkea tuulilasi, lämmitettävä käsi- ja kaasukahvat sekä visiirinlämmityspistoke.

Aitatyömaille ja nopeaan tavarankuljetukseen

FARMARI VARUSTEPAKETTI

Monikäyttöistä kuljetuskapasiteettia haasteelliseen maastoon hakevalle Farmari-varustepaketti on täydellinen valinta. Takalavan jatke tuo lavan kokonaispituuteen 25 cm lisää ja kauko-ohjattava takavinssi on verraton apu tiukassa paikassa. Varustukseen sisältyy: laidat, perälauta, takalavan jatke, LinQ tavaranpidikkeet, etutelineen kaari, takavinssi, muovinen pohjapanssari ja tavaratilan verkko.

Kaikki kyytiin

KULJETUS VARUSTEPAKETTI

Outlander 6X6 sopii täydellisesti myös harrastuskäyttöön. Kuljetus-varustepakettiimme kuuluu suljettu (440 l) kuljetustila, jolla viet tavarasi niin kalastusreissuille, metsästysmaille tai kiinteistöhuoltoon. Varustukseen sisältyy: laidat, perälauta, lavakate, LinQ Deluxe modular laukut ja tarvikelaatikko.

Lava käyttöön

LAIDAT VARUSTEPAKETTI

Laidat-varustepaketilla varusteltu Outlander 6X6 on vertaansa vailla oleva apulainen sekä vapaa-aikaan että töihin. Varustepakettiin sisältyvät: laidat ja perälauta.

Mistä löytyisi riittävän pehmeää?

WINTER TRACK KIT

Apache telasarjan pintapaineen optimointi jakaa painon automaatisesti takatelojen koko kosketusalueelle. Tuloksena on paras mahdollinen kantokyky ja pito maastosta ja lastista riippumatta. Täydellä lastilla 0,78 m2 kantopintaan kohdistuu uskomattoman pieni 140 g/cm2 pintapaine.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Korkeus1260 mm
Pituus3120 mm
Leveys1240 mm
Akseliväli2081 mm
Maavara279 mm
Moottori650
TavarankuljetusAINUTLAATUINEN KAKSITASOINEN TAVARATILA
Ohjaustehostin3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)
VäriGreen
Näytä tekniset tiedot