Can-Am

Outlander 570 MAX PRO T3 vm.2019

10 790€

PRO-mallisto on tehty Pohjolan olosuhteisiin ja vastaamaan raskaan työkäytön haasteisiin. Laitteet on suunniteltu Suomessa vaativien ammattikäyttäjien palautteen pohjalta ja testattu BRP:n omalla testialueella Suomessa. 2-paikkainen traktorimönkijä.

ROTAX 570 V2 -MOOTTORI

LUOKKANSA JOHTAVA SUORITUSKYKY

Nestejäähdytteinen 48 hv:n Rotax 570 V2 -moottori yhdellä yläpuolisella nokka-akselilla kummassakin neliventtiilisessä kannessa – tämän Can-Am-voimanpesän avulla nouset vaivatta ylös syvimmistäkin mutakuopista.

UUDELLEEN SIJOITETUT ILMANOTOT

TEHOKAS VOIMANSIIRRON JÄÄHDYTYS

Moottorin ja variaattorin ilmanotto on sijoitettu ylös samalle tasolle kuin ohjaustanko, joka varmistaa puhtaan ilman saannin, eikä esimerkiksi ojanylityksissä ole vaaraa että vesi tai kura pääsee ilmaottoaukkoihin.

TIHEÄMPI VÄLITYS

ERIKOISHIDAS L-VAIHDE

Tiheä L-vaihde on kehitetty ja testattu Suomessa raskasta työkäyttöä ja erityisen vaikeita maasto-olosuhteita ajatellen. Tiheämpi välitys mahdollistaa raskaiden kuormien vetämisen ja helpottaa vaikeassa maastossa ajamista.

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

OHJAUSTEHOSTIN

3-asentoisella dynaamisella ohjaustehostimella (DPS™) on kolme eri toimintatilaa (MIN, MED ja MAX), joista kuljettaja voi valita mieltymyksensä mukaan. Se on suunniteltu tehostamaan ohjausta vähemmän suurilla nopeuksilla ja enemmän pienillä nopeuksilla. Direct Link -tekniikka reagoi nopeasti ja ehkäisee ohjaukseen välittyviä iskuja. Varustukseen kuuluu myös Visco-Lok† QE -tasauspyörästö.

12" ALUMIINIVANTEET 26" 6-KERROKSISILLA CARLISLE ACT HD -RENKAILLA

KESTÄVÄT JA PITÄVÄT RENKAAT

12" alumiinivanteet, joissa koneistettu viimeistely. Keskiötön rakenne vähentää jousittamatonta massaa ja parantaa lujuutta. 26" Carlisle ACT HD -renkaiden kulutuspintakuvio on erittäin kestävä ja riittävän karkea hankaliin maastoihin, mutta myös ajomukavuus on ensiluokkainen.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Moottori570
Voimansiirto2WD / 4WD
VaihteistoCVT
VäriGreen
Korkeus1350 mm
Leveys1168 mm
Pituus2388 mm
Akseliväli1499 mm
Maavara305 mm
Näytä tekniset tiedot