Can-Am

Outlander 450 STD T3 vm.2019

7 490€

ERINOMAINEN HINTA-LAATUSUHDE

Vaadi enemmän – älä maksa enempää. Can-Am tarjoaa erittäin suorituskykyiset mönkijät edulliseen hintaan.

MOOTTORI 450

VOIMANSIIRTO 2WD / 4WD

ROTAX 450 -MOOTTORI

LUOKKANSA JOHTAVA SUORITUSKYKY

ROTAX 450 -moottori tarjoaa verratonta tehoa ja suorituskykyä tinkimättä kuitenkaan luotettavuudesta tai taloudellisuudesta. Mönkijä on tehokas ja samalla polttoainetaloudellinen.

HINAUSKAPASITEETTI 590 KG

KUORMA KYYTIIN

Outlander 450 T3 -traktorimönkijä jaksaa vetää: siinä on vakiovarusteena vetokoukku, perävaunupistoke ja reilu 590 kg:n hinauskapasiteetti. Can-Am traktorimönkijän jarruttoman perävaunun enimmäispaino on 590kg ja jarrullisen perävaunun enimmäismassa 750 kg. Perävaunun suurin sallittu leveys on 1,5 m.

VISCO-LOK - AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA ETUTASAUSPYÖRÄSTÖ

PAREMPI HALLITTAVUUS

Can-Am Visco-Lok -järjestelmä on käyttäjän kannalta erittäin miellyttävä, sillä progressiivinen, automaattisesti lukittuva etutasauspyörästö toimii ilman nappuloita tai vipuja. Kun neliveto on valittuna, älykäs järjestelmä siirtää luistavalta etupyörältä voimaa vastakkaiselle pyörälle, jolla on pitoa – ilman käyntinopeuden tai ajonopeuden rajoitinta.

TAKAPYÖRIEN TTI-ERILLISJOUSITUS PITKITTÄISTUKIVARSILLA

TÄSMÄLLINEN AJETTAVUUS, PEHMEÄ TUNTUMA

Ainoa takajousitus, jossa pyörät liikkuvat joustomatkan aikana vain pystysuunnassa, poikkeaa muiden järjestelmien kömpelömmästä perhosmaisesta liikkeestä. Takajousituksen ansiosta mönkjän ajettavuus on vaivaton ja vetopito on optimaalinen. Jousituksessa on 22,4 cm:n joustomatka ja säätyvät iskunvaimentimet 5-asentoisella esijännityksen säädöllä. Voit nauttia ajamisesta epätasaisessakin maastossa.

ETUJOUSITUS A-KAKSOISTUKIVARSILLA, PAREMPI OHJAUSTUNTUMA

Rakenteessa on sukeltelua ehkäisevä geometria, joka parantaa kaarreajo-ominaisuuksia ja jarrutuksen dynamiikkaa. Reilun joustomatkan (22,9 cm) ansiosta ajomukavuus ja suorituskyky säilyvät myös epätasaisessa maastossa.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Moottori450
Voimansiirto2WD/4WD
VäriPunainen
Korkeus1 240 mm
Leveys1 168 mm
Pituus2 110 mm
Akseliväli1 295 mm
Maavara267 mm
Näytä tekniset tiedot