Can-Am

Maverick X rs TURBO RR vm. 2020

alk. 30 590€

VALMIS KUNNIAKIERROKSELLE

Todellista etumatkaa antavat 195 hevosvoimaa, FOX 3.0 PODIUM  jousitus ja Smart-Lok™-tasauspyörästö, jossa on Trail Activ  ajotila.

Tällaista ajamisen kuuluu olla. Erittäin suorituskykyinen Maverick on valmis kaikkeen maastossa kuin maastossa.

MOOTTORI: TURBO RR: 195 hv ( 145 kW ), kolmisylinterinen turboahdettu Rotax ACE 900 cm³ -moottori, nestejäähdytys, integroitu välijäähdytin, suorituskykyinen ilmansuodatin

VOIMANSIIRTO: Lukittava etutasauspyörästö, jossa ainutlaatuinen Smart-Lok*- teknologia. Neljän tilan luistonestojärjestelmä: 2WD/4WD ja lukittava etutasauspyörästö / 4WD TRAIL ACTIV / 4WD TRAIL *Smart-Lok-teknologia on kehitetty yhteistyössä TEAM Industries -yhtiön kanssa, joka on markkinajohtaja voimansiirtotekniikan alalla.

VAIHTEISTO: CVT-vaihteisto QRS-X-järjestelmällä, suuri ilmavirtaus, L / H / N / R / P

VOITTO

Onnittelut vuoden 2020 Dakar-rallin luokkavoittajille Casey Currie joukkueessa Can-Am! On aika juhlia!

JOHDA JOUKKOA

Suunniteltu viemään ajokokemuksesi seuraavalle tasolle. Maverick on äärimmäisen suorituskykyinen rinnakkainistuttava ajoneuvo, joka odottaa vain, että hyppäät kyytiin.

VALMIINA KAIKKEEN

Kaksi tai neljä istuinta, hiekkaa, mutaa, polkuja – Maverick on valmiina kaikkiin maasto- ja sääolosuhteisiin.

ULKONÄÖLLÄ ON VÄLIÄ

Päämääränämme oli luoda ajoneuvo, jonka jokaisessa yksityiskohdassa led-valoista linq-kiinnikkeillä varustettuun takalavaan on keskitytty olennaiseen.

YLIVOIMAISTA TEKNIIKKAA

SMART-LOK™-TEKNOLOGIA

Smart-Lok™ on markkinoiden edistyksellisin etutasauspyörästö maastoajoon. Se on täysin lukittava ja ajon aikana säätyvä tasauspyörästö, jossa on neljä elektronisesti ohjattua automaattista käyttötilaa. Smart-Lok takaa maksimivedon kaikissa olosuhteissa.

EDISTYKSELLISTÄ MOOTTORITEKNOLOGIAA

195 HV:N ROTAX RR  MOOTTORI

Rinnakkainistuttavien ajoneuvojen kiistämätön tehopakkaus, jolle todellista etumatkaa antavat äärimmäinen luotettavuus ja suorituskyky, uudet männät, suurempi turboahdin ja parempi jäähdytysteho.

INNOVATIIVINEN JOUSITUSJÄRJESTELMÄ

UUDISTETUT, KAAREVAT A-TUKIVARRET

Trophy truck -tyylinen, täysin säädettävä jousitus: kaikkiin Maverick-malleihin on valittu vain parhaimmat ominaisuudet. Kaikissa RR-malleissa on TTA-takajousitus ja jopa 40 cm maavaraa.

PAREMPI KÄSITELTÄVYYS

FOX RACING -ISKUNVAIMENTIMET

Maverick-malleihin on saatavana laaja valikoima laadukkaita Fox Racing -iskunvaimentimia, kuten Fox 2.0 tai FOX† 3.0 PODIUM RC2†, jossa on lisäsäiliö ja bypass-rakenne, puristus- ja paluuvaimennuksen säätö sekä jousen esijännityksen säätö.

KÄTEVÄT NÄYTÖT

7,6” DIGITAALINÄYTTÖ, JOSSA PAINIKKEET

Kaikki on hallinnassasi ajoa varten. 7,6 tuuman digitaalinen laajakulmanäyttö on valaistu ja luettavissa kaikissa olosuhteissa. Se tuo ajoneuvon tiedot ja ohjaimet käden ulottuville.

PYÖRÄT JA VANTEET

SUORITUSKYKYISET PYÖRÄT JA VANTEET

Suunniteltu ottamaan kaikki irti ajokokemuksestasi ja Maverickista, kaikissa olosuhteissa. Jokainen Maverick-paketti on koostettu yksilöllisesti X rs -mallin erikoisvalmisteisista pyöristä X rc -mallin kivikkoajo-ominaisuuksiin.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Korkeus174 cm
Pituus335,3 cm
Leveys184,7 cm
Akseliväli259,1 cm
Maavara40,6 cm
MoottoriTURBO RR
Voimansiirto2WD/4WD ja lukittava etutasauspyörästö / 4WD TRAIL ACTIV / 4WD TRAIL
VaihteistoCVT-vaihteisto QRS-X-järjestelmällä, suuri ilmavirtaus, L / H / N / R / P
VäriHyper Silver, Intense Blue ja Manta Green
Näytä tekniset tiedot