Can-Am

Maverick TRAIL 800 T vm. 2020

alk. 12 990€

SUURET KOITOKSET ODOTTAVAT

127 cm leveä, kaikkien aikojen mukavin, ketterin ja mukautuvin Can-Am vie sinut juuri sinne, minne haluatkin.

Enimmäisnopeus 60 km/h

MOOTTORI: 800 / 55 hv ( 41 kW ), Rotax® 799,9 cm³, V2, nestejäähdytys

VOIMANSIIRTO: 2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä voimansiirto ja automaattisesti lukittuva Visco-Lok† -etutasauspyörästö

VAIHTEISTO: CVT-vaihteisto QRS-järjestelmällä (Quick Response System), suuri ilmavirtaus ja elektroninen vetohihnan suojaus P / R / N / H / hitaan alueen erittäin pieni välitys

KOKO RATKAISEE

Maverick TRAIL on vain 127 cm leveä, ja sen jokainen yksityiskohta on tuttua Can-Amia. Kompromisseja? Ei todellakaan.

KAPEA JA KETTERÄ

Vaikka Maverick Trail on kompakti kooltaan, mukavuudesta ei ole tingitty. Se kulkee ketterästi sinne, minne haluat, ja voit itse nauttia Ergo-Lok-ohjaamon mukavuudesta ja kätevästi sijoitettujen hallintalaitteiden käytön helppoudesta.

VARUSTELE MIELEISEKSESI

Loputtomasti käyttömahdollisuuksia. Valitse mieleisesi sadoista laadukkaista lisävarusteista ja tee ajoneuvosta juuri sinun tarpeitasi vastaava.

TÄRKEIMPIÄ OMINAISUUKSIA

Kaikki BRP:n valmistamat lisävarusteet sopivat yhteen ajoneuvosi kanssa saumattomasti. Varusta ajoneuvosi esimerkiksi 1/4-ovilla, täysimittaisella katolla, HMWPE-pohjapanssarilla, vahvalla puskurilla ja olkapehmusteilla varustetuilla 4-pistevaljailla.

PARASTA KULJETTAJAN MUKAVUUTTA

AINUTLAATUINEN ERGO-LOK-OHJAAMO

127 cm leveä Maverick Trail kulkee ketterästi kapeammillakin poluilla. Vaikka ajoneuvo on kooltaan kompakti, kaksipaikkainen Ergo-Lok-ohjaamo on silti tilavan tuntuinen.

KÄTEVÄ NÄYTTÖ

KIRKAS 4,5” DIGITAALINEN MONITOIMINÄYTTÖ

Uudessa 4,5 tuuman näytössä tärkeimmät tiedot ovat helposti näkyvissä. Näyttö on valaistu ja luettavissa kaikissa olosuhteissa. Nopeakäyttöisten painikkeiden ansiosta ajoneuvon tiedot ja ohjaimet ovat aina käden ulottuvilla.

RUNSAASTI SÄILYTYSTILAA

LUOKKANSA PARHAAT 20,2 LITRAN SÄILYTYSTILAT

Maverick Trailissa on kymmenen LinQ-kiinnityskohtaa, takalava ja 20,2 litran sisäsäilytystilat. Ajoneuvon jokainen sentti on hyödynnetty.

VÄÄNTÖÄ TARPEEN MUKAAN

HERKÄSTI REAGOIVA 4WD-TILA JA CVT-VAIHTEISTO

Nopeasti reagoiva QRS-järjestelmällä varustettu CVT-vaihteisto, 2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä voimansiirto ja automaattisesti lukittuva Visco-Lok†-etutasauspyörästö parantavat ajo-ominaisuuksia. Uusi suurta ilmavirtausta hyödyntävä rakenne ja elektroninen vetohihnan suojaus.

VALMIINA KAIKKEEN

KESTÄVÄ SUOJAUS MAASTOAJOON

Maverick Trail on vankkaa tekoa ja valmis kestämään hurjempaakin röykytystä. Profiloitu, teräksestä valmistettu turvakehikko, integroitu teräksinen etupuskuri ja täysimittainen pohjapanssari suoriutuvat seikkailusta kuin seikkailusta.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Korkeus175,5 cm
Pituus300,5 cm
Leveys127 cm
Akseliväli230,1 cm
Maavara25,4 cm
Moottori800
Voimansiirto2WD / 4WD
VaihteistoCVT-vaihteisto QRS-järjestelmällä (Quick Response System), suuri ilmavirtaus ja elektroninen vetohihnan suojaus P / R / N / H / hitaan alueen erittäin pieni välitys
VäriValkoinen
Näytä tekniset tiedot