Can-Am

Maverick SPORT MAX DPS 1000R T vm. 2020

alk. 23 990€

Nelipaikkaisen Maverick Sport MAX DPS -mallin 95 hevosvoimaa ja 152 cm leveä runko takaavat hauskat ajohetket isommallekin porukalle. Se ei vaadi huoltoa ensimmäisen vuoden aikana, joten voit keskittyä pelkästään nauttimaan ajamisesta.

Paras tapa päästä paikasta toiseen maastosta tai säästä riippumatta raskaan kuorman kanssa tai ilman. Can-Am-ajoneuvo, joka on valmiina seuraavaan seikkailuusi.

Yli 60 km/h

MOOTTORI: 1000: 95 hv ( 71 kW ), Rotax® 976 cm³, V2, nestejäähdytys

VOIMANSIIRTO: 2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä voimansiirto ja lukittava takatasauspyörästö

VAIHTEISTO: CVT-vaihteisto QRS-järjestelmällä (Quick Response System), suuri ilmavirtaus ja elektroninen vetohihnan suojaus P / R / N / H / hitaan alueen erittäin pieni välitys

ÄLYKÄS JA TARKKA

Ylivoimainen kokonaisuus syntyy tehokkaasta rotax-moottorista, tarkasta käsiteltävyydestä ja kätevästä SMART-LOK™-tasauspyörästöstä.

3…2…1...VALMIINA!

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, seuraava video on kuin paksu opaskirja siitä, miten nopea ja suorituskykyinen Maverick Sport on. Oletko valmis kokeilemaan itse?

AINA VALMIINA

Tilava ohjaamo, runsaat säilytystilat sekä linq-lisävarusteiden kanssa yhteensopiva takalava tekevät seikkailustasi mukavamman.

VALMIINA KÄÄNNÖKSIIN

FOX RACING -ISKUNVAIMENTIMET

Maverick Sport on varustettu edessä ja takana A-kaksoistukivarsilla ja kallistuksenvakaajilla, jotka tukevat FOX 2.0 PODIUM -iskunvaimentimia, joiden joustomatka on edessä 29 cm ja takana 30,5 cm. Maavara 30,5 cm.

SUUNNITTELE OMASI

VARUSTELE MIELEISEKSESI

Yksi runko, loputtomasti käyttömahdollisuuksia. Valitse mieleisesi sadoista laadukkaista lisävarusteista ja tee Maverick Sportista juuri sinun tarpeitasi vastaava.

TÄYSI HALLINTA

JARRU- JA LUISTONESTOJÄRJESTELMÄ

Uudessa T-luokan Maverick Sportissa on vakiovarusteena innovatiivinen jarru- ja luistonestojärjestelmä, joka takaa ajoneuvon parhaan mahdollisen luotettavuuden, vakauden ja vetopidon kaikissa maastoissa. 


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Korkeus193,5 cm
Pituus378,4 cm
Leveys152,4 cm
Akseliväli306,3 cm
Maavara30,5 cm
Moottori1000
Voimansiirto2WD / 4WD
VaihteistoCVT
VäriCan-Am Red
Näytä tekniset tiedot